Home » NIEUWS » 13 april Algemene Ledenvergadering van de AVN en lezing Bert Maes

13 april Algemene Ledenvergadering van de AVN en lezing Bert Maes

De AVN houdt haar Algemene Ledenvergadering 2024 op zaterdag 13 april aanstaande

Als locatie hebben we dit jaar de Maranathakerk.
Adres: 2e Sweelinckstraat 156, 2517 HB Den Haag

Vanaf 10 uur staat de koffie klaar. De vergadering begint om 10:30 en eindigt om ongeveer 12 uur.
We nodigen u na de ALV uit voor de lunch en aansluitend om 12.45 een lezing van ecoloog en cultuurhistoricus Bert Maes, over ‘Haagse bomen en struiken, wild en cultuurhistorisch erfgoed’. Er is al zoveel en al eeuwenlang aangeplant. Wat is er dan nog wild in ons land? Onze grootste wilde organismen, de bomen, blijken kwetsbaar erfgoed. Wat doen we om dit erfgoed te behouden? Meer informatie zie Haagwinde 2024 1.

 

Opgeven noodzakelijk, uiterlijk 8 april
Vanwege de lunch is opgeven voor de ALV noodzakelijk. U kunt dan ook eventuele dieetwensen aangeven. Aanmelden kan via het mail adres van de AVN of het contactformulier op de website, of kijk in de Haagwinde voor meer informatie, ook over de enquête.
We verzoeken u vriendelijk, om bomen te sparen, de stukken zelf te downloaden en zo nodig (deels) uit te printen. Wie toch (een deel van) de stukken op papier wil, graag melden bij het opgeven.

De stukken kunt u vinden op onze website (avn.nl/jaarstukken). Als een link niet actief is, dat wil zeggen niet aanklikbaar, probeert u het later nog eens.

 

U bent van harte welkom op de lezing, ook als u geen lid bent. Dit graag wel melden.