Home » NIEUWS » Kunsttentoonstelling helaas voorbij. Geen nood, u kunt de catalogus nog bestellen!

Kunsttentoonstelling helaas voorbij. Geen nood, u kunt de catalogus nog bestellen!

De AVN jubileumkunsttentoonstelling ‘Ode aan de natuur in Den Haag en omgeving’, was tot en met 26 september in de Haagse Kunstkring (HKK) te zien. Er kwamen bijna 600 bezoekers. Na 95 jaar inzet van de AVN voor natuurbescherming hebben we gevierd wat de natuur ons heden ten dage te bieden heeft! Op onze oproep aan kunstenaars om werk te maken gericht op de natuur in en om Den Haag werd enthousiast gereageerd. Het mooie resultaat staat ook in de catalogus.

Naast de tentoonstelling organiseerden we verschillende evenementen, de opening met de wethouder, een monumentale bomenwandeling op monumentendag met Leendert Koudstaal en Bas Steenks, buitenschilderen, een fietstocht langs de bomen van Mariahoeve met Anneloes Groot en Paul Boeters, en tot slot op onze verjaardag 25 september een lunch en lezing, van directeur mevrouw Leltz over het Nationaal Park Hollandse Duinen.
Daarnaast organiseerde de Haagse Kunstkring voor de tentoonstelling de gebruikelijke vernissage en ‘de kunstenaar vertelt’.
Het was allemaal een groot succes! Ondanks de beperkende Corona maatregelen.

 

Kunstcatalogus

De catalogus wordt gratis aan nieuwe leden gestuurd. Voor wie hem niet kreeg als lid of een extra exemplaar wil: de fraaie jubileumcatalogus is te bestellen door overmaking van € 7,50 op IBAN: NL06INGB 0000 7388 58 t.n.v. AVN Den Haag o.v.v. ‘Kunstcatalogus’ en uw naam en adresgegevens.

Voor leden die de gratis catalogus en/of een evenement- of meer- hebben gewaardeerd: donaties voor de AVN verjaardag zijn zeer welkom! Uw extra steun kunt u geven via bovenstaand banknummer. Alvast veel dank!

 

Alle ingezonden werken

Alle inzendingen van kunstenaars als ‘Ode aan de natuur in Den Haag en omgeving”
zijn te zien op https://avn.nl/kunsttentoonstelling/