Home » NIEUWS » Uitnodiging Kunsttentoonstelling: mis het niet, tot en met de 26ste!

Uitnodiging Kunsttentoonstelling: mis het niet, tot en met de 26ste!

U bent van harte uitgenodigd op de AVN jubileumkunsttentoonstelling ‘Ode aan de natuur in Den Haag en omgeving’, tot en met 26 september in de Haagse Kunstkring (HKK), Denneweg 64, woensdag t/m vrijdag 12.00 - 17.00 uur / zaterdag en zondag 13.00 - 17.00 uur. Toegang gratis. Na 95 jaar inzet van de AVN voor natuurbescherming willen we nu vieren wat de natuur ons heden ten dage te bieden heeft! Op onze oproep aan kunstenaars om werk te maken gericht op de natuur in en om Den Haag werd enthousiast gereageerd. Kom kijken naar het mooie resultaat!

Op zaterdag 25 september de hele middag is er evenement op de HKK. Daardoor zijn de zalen van de Haagse kunstkring volgens de huidige Corona maatregelen al vol.
Het is ook altijd mogelijk de Haagse Kunstkring te bellen om te vragen hoe druk het is. 070 3647585 tijdens openingsuren.
Het is voor zogenaamde “doorstroomlocaties” als de Haagse Kunstkring en musea nu niet mogelijk meer bezoekers te ontvangen door gebruik van coronatoegangsbewijzen. Deze worden dan ook niet gevraagd.
Op de 25ste zijn er mogelijk veranderingen- we horen binnenkort meer!

Leden en genodigden  die niet op de opening kunnen komen krijgen op donderdagen, 16 of 23 september tussen 16-18 uur een drankje.

 

Kunstcatalogus

Voor de tentoonstelling ‘Ode aan de natuur in Den Haag en Omgeving’ is een fraaie jubileumcatalogus gemaakt. Daarin uiteraard afbeeldingen van de prachtige kunstwerken van hedendaagse kunstenaars die te zien zijn, uitleg van de kunstenaars over hun keuze en informatie over de afgebeelde natuur.
Voor AVN leden en genodigden ligt tijdens openingstijden vanaf 2 september in de HKK een exemplaar van de jubileumtentoonstellingscatalogus klaar. Neem uw lidnummer mee! Eén per huishouden. (Zolang de voorraad strekt.) Nieuwe leden kunnen zich ter plekke aanmelden!
Voor wie hem niet krijgt als lid of een extra exemplaar wil: de fraaie jubileumcatalogus
is te koop op het HKK of te bestellen door overmaking van € 7,50 op IBAN: NL06
INGB 0000 7388 58 t.n.v. AVN Den Haag o.v.v. ‘Kunstcatalogus’
en uw naam en adresgegevens.

 

Alle ingezonden werken

Alle inzendingen van kunstenaars als ‘Ode aan de natuur in Den Haag en omgeving”
zijn te zien op https://avn.nl/kunsttentoonstelling/

 

Naast de tentoonstelling zijn een aantal activiteiten georganiseerd.

Evenementenprogramma

Wie deel wil nemen aan jubileumevenementen moet zich aanmelden bij aanmeldingenjubileum2021@avn.nl
Wie onverhoopt toch niet kan komen vragen wij dringend ook weer af te melden.
De verjaardagslunch en lezing 25 september is al vrij vol. Als u wilt deelnemen komt u op een wachtlijst. Wie weet komen er voor 25 september veranderingen waardoor meer kan!
Op 18 september is nog plek. Wie het eerst mailt wie het eerst maalt.

  • 18 september: Fietstocht langs bomen in Mariahoeve, met Paul Boeters, DNA (Duurzaam Natuur en Architectuur) Mariahoeve. Start om 14 uur vanaf station Mariahoeve, voor de ingang op het Aegonplein.
  • 25 september: Verjaardag van de AVN, met om 13.00 uur een informele lunch voor AVN leden gevolgd door een lezing om 14.00 uur door Mw Leltz, directeur van het Nationaal Park Hollandse Duinen. Deze activiteit is volgens de huidige Corona-maatregelen vol. Geeft u zich toch op voor de wachtlijst want wellicht komt er verandering.
  • 26 september: Laatste dag van de tentoonstelling.Vergeet u alstublieft niet: aanmelden voor alle activiteiten bij aanmeldingenjubileum2021@avn.nl

De andere activiteiten, Buitenschilderdag; Wandeling langs monumentale bomen, met Leendert Koudstaal of Bas Steenks; De Bijeenkomst waar kunstenaars vertellen over hun werk waren allemaal een groot succes!