Home » Eeuwfeest in 2026

Eeuwfeest in 2026

Op het moment van publicatie van deze Haagwinde bestaat de AVN 97 jaar. Zoals u al in de vorige Haagwinde kon lezen is het bestuur nu alvast aan het nadenken over alle activiteiten rondom ons eeuwfeest op 26 september 2026.

Wij hebben wel enige ideeën en uiteraard kosten ideeën geld.
Over wat we precies gaan doen, kunnen wij in dit stadium nog niet veel vertellen. Het duurt tenslotte nog drie jaar.

 

Over één project heeft het bestuur al besloten: de AVN wordt partner in de film ‘Groene Stad achter de Duinen’. Dat wordt een film over natuur in Den Haag. Een waardige opvolger van de ‘stadsfilms’ die over Amsterdam en Rotterdam zijn gemaakt. De bedoeling is om deze film in ons jubileumjaar te vertonen.

 

U hebt allen een groen hart, anders bent u geen lid van de AVN, en daarom durft het bestuur het u te vragen:
Wilt u naast de jaarlijkse contributie een extra bijdrage leveren ten behoeve van ons eeuwfeest? Elk bedrag, eenmalig of periodiek, is welkom!

 

U kunt uw bijdrage dan overmaken op onze nieuwe en ‘groene‘ bankrekening die wij hiervoor geopend hebben:
NL94 TRIO 0320 4498 74 ten name van de Algemene Vereniging voor Natuurbescherming (AVN) met de vermelding eeuwfeest.

 

Vergeet niet: elke bijdrage is voor ons van groot belang maar kan voor u ook een voordeel opleveren: wij zijn tenslotte een ANBI instelling en deze bijdragen zijn voor u fiscaal aftrekbaar!

 

Uiteraard bent u ook van harte welkom om mee te denken en te helpen met de organisatie en voorbereidingen van het eeuwfeest: tenslotte maken vele handen licht werk.