Home » ALV op zaterdag 16 april in de Bergkerk Daal en Bergselaan

ALV op zaterdag 16 april in de Bergkerk Daal en Bergselaan

Geplaatst op
Op zaterdag 16 april 2016 houdt de AVN haar 90-ste algemene ledenvergadering. U bent van harte uitgenodigd om deze vergadering bij te wonen. Net als vorig jaar zijn we te gast in de Bergkerk aan de Daal en Bergselaan nummer 50. Schuin tegenover de kerk kunt u gratis parkeren op het parkeerterrein in de Bosjes van Pex.

De vergadering begint om 10.30 uur, maar de koffie staat klaar vanaf 10.00 uur. Om 12.00 uur eindigt het officiële deel, waarna we u voor de lunch uitnodigen. Om ca 12.45 uur geven Jacco Schuurkamp en Wim Duijs (gemeente Den Haag) een presentatie van de nieuwe ‘Agenda Groen’ die binnenkort in concept gereed komt. Hiervoor kunt u nog eigen ideeën aandragen. 
De stukken voor de vergadering treft u op de website http://avn.nl/jaarverslagen. Daar kunt u dubbelklikken op de blauwe tekstregels van jaarverslag 2015, waarna het betreffende document opent in Acrobat Reader. Indien u de stukken liever krijgt toegestuurd, kunt u contact opnemen met de secretaris via info@avn.nl. Vergeet dan niet uw naam en adresgegevens te vermelden. Op de vergadering zelf liggen eveneens papieren exemplaren gereed.

U wordt vriendelijk verzocht om zich per email op te geven voor de ALV, in verband met de bestellingen voor de lunch.