Home » Kunstcatalogus bij de tentoonstelling ‘Ode aan de natuur in Den haag en omgeving’

Kunstcatalogus bij de tentoonstelling ‘Ode aan de natuur in Den haag en omgeving’

Voor de tentoonstelling ‘Ode aan de natuur in Den Haag en Omgeving’ is een fraaie catalogus gemaakt. AVN leden kunnen deze gratis in bezit krijgen bij bezoek aan de tentoonstelling. Vertel ons uw lidmaatschapsnummer en u kunt één exemplaar per huishouden meenemen. Nadat de tentoonstelling op 26 september sluit, of als u geen lid bent, kunt u de catalogus bij de AVN bestellen. U kunt natuurlijk tijdens uw bezoek aan de tentoonstelling ook lid worden voor tien euro, dan steunt u de vereniging en krijgt een boekwerk vol kunstwerken die onze (stads) natuur schitterend verbeelden.

Te bestellen door overmaking van € 7,50 op IBAN: NL06 INGB 0000 7388 58 t.n.v. AVN Den Haag o.v.v. ‘Kunstcatalogus’ en uw naam en adresgegevens.

‘Hertenkamp’
Husein Huseinov vertelt in de catalogus over de interessante omstandigheden van zijn huidige leven, waarbij hij als vluchteling en als kunstenaar op zoek is naar zijn eigen wortels. Tijdens een wandeling in de ‘Hertenkamp’ (de Koekamp) bij het Centraal Station, trokken de bomen die daar groeien zijn aandacht. In het bijzonder door de expressie van de wortels!
Niet lang na die wandeling maakte hij een serie werken met die bomen als motief. Daarvan hangt er één op de tentoonstelling ‘Ode aan de natuur in Den Haag en omgeving‘, die nog tot 26 september duurt.