Home » AVN pilot voor maandelijkse digitale nieuwsbrief

AVN pilot voor maandelijkse digitale nieuwsbrief

In de vorige Haagwinde kondigden wij aan dat de AVN haar digitale nieuwsbrief regelmatig zou gaan versturen. Inmiddels zijn we een pilot gestart die in ieder geval de rest van het jaar duurt.

Er gebeurt van alles rond natuur, groen en bomen in en rond Den Haag. Sinds de digitale revolutie is de hoeveelheid pagina’s die de gemeente, de projectontwikkelaars en de onderzoeksbureaus produceren namelijk alleen maar toegenomen. Duizend pagina’s voor een milieueffectrapport is gemiddeld geworden. Zodoende zijn de portefeuillehouders (PH’s) echte digitale dossiertijgers geworden. Gelukkig hebben ze een enorme kennis op de meest uiteenlopende vlakken. Daarnaast gaan er vele uren zitten in overleggroepen en het schrijven van brieven en zienswijzen. Dit is belangrijk voor de democratie en het houdt onze gemeenten scherp. Het kost tijd, maar uit dergelijk overleg komen uiteindelijk betere plannen – ook voor de natuur.

 

Daar gaan we u niet in detail mee vervelen, maar we hopen met de actualiteiten-nieuwsbrief wel een behapbaar overzicht te geven van wat er speelt, juist voor die mensen die niet precies de details kennen.

 

Als er iets groots te melden is zullen we dat niet laten, maar u krijgt met een abonnement in ieder geval het laatste nieuws over de kleine stappen die we maken en de kleine successen, of juist niet, die we boeken.
Inmiddels heeft u, mits u zich heeft geabonneerd via de AVN website,  twee keer een digitale nieuwsbrief gehad. Over uiteenlopende onderwerpen: van bomenkap bij de Vliet, groene daken langs ecozones, tot Commandopost Clingendael en herplant bij Madurodam.
Heeft u nog geen abonnement, maar wilt u wel op de hoogte blijven: het is gratis en u hoeft alleen maar op de website www.avn.nl uw e-mailadres in te vullen. U krijgt dan van ons een mail-link die u moet aanklikken ter bevestiging en u hebt een abonnement dat u op ieder moment weer kunt stopzetten.