Home » NIEUWS » Uitgestelde ledenvergadering op 10 oktober

Uitgestelde ledenvergadering op 10 oktober

Nu de Coronaregels het weer toelaten om een bijeenkomst te organiseren hebben we voor 10 oktober een nieuwe Algemene ledenvergadering gepland.

Op zaterdag 10 oktober aanstaande houdt de AVN haar uitgestelde Algemene Ledenvergadering (mits de dan geldende Corona maatregelen dit toelaten, houdt u daarom de website van de AVN in de gaten; www.avn.nl). Ook deze keer op dezelfde plek als voorgaande jaren:
Bergkerk
Daal en Bergselaan 50
Den Haag
Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar. De vergadering begint om 10.30 uur en duurt tot 12.30 uur. Traditioneel nodigen we u daarna uit voor de lunch en aansluitend een lezing. Dit keer is het onderwerp: “De Haagse Beek, van natuurlijk kwelwater tot afvalputje van de bevolking”.

 

Opgeven:
U bent van harte uitgenodigd om mee te discussiëren over de onderwerpen die in het jaarverslag aan de orde komen. In verband met de lunch en de anderhalve meter-verplichting is het noodzakelijk dat u zich van tevoren opgeeft. Zolang we met steeds wisselende Corona-maatregelen te maken hebben, kunnen wij namelijk niet zeker weten wat het maximaal aantal mensen is dat wij mogen ontvangen.
Mailen naar: info@avn.nl of bellen: 070-33.88.100 (graag inspreken op voicemail) Vermeld uw naam en adres en het aantal personen.

 

Jaarverslag:
De agenda en het jaarverslag vindt u op: www.avn.nl/jaarverslagen
Ter vergadering zijn de stukken ook aanwezig.